Liity jäseneksi

Jäseneksi liitytään lähettämällä alla oleva jäsenhakemus. Jäseneksi voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset henkilöt. Liittymismaksu on 15 euroa ja vuosittainen jäsenmaksu on 15 euroa. 

Jäsenyys aktivoituu kun liittymismaksu ja ensimmäisen kalenterivuoden jäsenmaksu ovat suoritettu (30 e). Saat viestin/laskun sähköpostitse kun jäsenhakemus on käsitelty. Jäsenhakemukset käsitellään kerran kuukaudessa.

Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu suoritetaan liittymismaksun yhteydessä ja jatkossa vuosittain helmi-maaliskuussa. Laskutus tapahtuu sähköpostitse (postitse, vain jos sähköposti ei käytettävissä).

Pulahdus ry ei ole vakuuttanut jäseniä mahdollisten tapaturmien varalta ja jokainen jäsen on vastuussa omasta turvallisuudestaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.

Tiedustelut: sihteeri@pulahdus.fi

English: please fill out the form below to become a member of Pulahdus. By submitting the application, you give us permission to process and store your membership information. Joining fee is 15 € and yearly membership fee is 15 €. 

Svenska: Fyll i formuläret nedan om du vill bli medlem i Pulahdus. Genom att fylla i formuläret ger du oss tillstånd att bearbeta och lagra dina medlemsuppgifter. Prenumerationsavgiften är € 15 och årsavgiften är € 15.