Liity jäseneksi

Jäseneksi liitytään lähettämällä alla oleva jäsenhakemus. Jäseneksi voivat hakea kaikki täysi-ikäiset Espoolaiset henkilöt. Liittymismaksu on 15 euroa ja vuosittainen jäsenmaksu on 15 euroa. 

Jäsenyys aktivoituu kun liittymismaksu ja ensimmäinen jäsenmaksu ovat suoritettu (30€). Saat viestin/ laskun sähköpostitse kun jäsenhakemus on käsitelty. Jäsenhakemukset käsitellään kerran kuukaudessa.

Ensimmäisen vuoden jäsenmaksu suoritetaan liittymismaksun yhteydessä ja jatkossa vuosittain maalis- huhtikuussa. Laskutus tapahtuu sähköpostitse (postitse, vain jos sähköposti ei käytettävissä. Laskutuslisä +5€ ).

Jäsen valitsee valikosta aikooko harrastaa Kivenlahdessa vai Soukan Klobbenilla. Tällä hetkellä Klobbenille on jonoa. 

Pulahdus ry ei ole vakuuttanut jäseniä mahdollisten tapaturmien varalta ja jokainen jäsen on vastuussa omasta turvallisuudestaan osallistuessaan yhdistyksen toimintaan.

Tiedustelut: sihteeri@pulahdus.fi

English: please fill out the form below to become a member of Pulahdus. By submitting the application, you give us permission to process and store your membership information. Joining fee is 15 € and yearly membership fee is 15 €. 

Svenska: Fyll i formuläret nedan om du vill bli medlem i Pulahdus. Genom att fylla i formuläret ger du oss tillstånd att bearbeta och lagra dina medlemsuppgifter. Prenumerationsavgiften är € 15 och årsavgiften är € 15.